WANDBEKLEDING
Kies een type wandbekleding uit het overzicht

Home » Wandbekleding

BEHANG DUTCH WALLCOVERINGS FIRST CLASS

Spits Wallcoverings B.V. ofwel Dutch wallcoverings is de specialist op het gebied van wandbekleding, fotowanden, zelfklevende randen, posters en aanverwante artikelen.

Behanggrossier Spits Wallcoverings verzorgt de leveringen van diverse behangfabrikantcollecties door heel Nederland en België. Het assortiment bestaat zowel uit exclusieve merken als als een breed en hoogwaardig eigen label "Dutch Wallcoverings".

BEHANG DUTCH WALLCOVERINGS REGULAR

Dutch Wallcoverings is een perfect voorbeeld van een merk dat leuk en fijn behang aanbiedt. Van kinderkamer tot studentenkamer; door Dutch Wallcoverings lukt het om de ambiance uit te stralen die jij wilt.

KEK Amsterdam ontwerpt verfrissende muurdecoratie waar elke behangliefhebber verliefd op zal worden. De collectie bestaat uit verschillende categorieën met de mooiste printjes, zoals verschillende bekende museumstukken waarmee u zich direct in het Rijksmuseum waant. Het Golden Age Clouds behang leent zich perfect voor boven het bed, waardoor er een rustige dromerige sfeer ontstaat in de slaapkamer. Of u nu op zoek bent naar een echte eyecatcher liever rustige elegantie in huis haalt, met KEK Amsterdam kunt u alle kanten op.

BEHANG DUTCH WALLCOVERINGS FOTO BEHANG

Fotobehang onder andere gebaseerd op schilderijen van het Rijksmuseum Amsterdam.