VLOER KLEED OP MAAT 
Kies een type vloerkleed uit het overzicht

Home » Vloerkleden op maat

Interfloor vloerkleed op maat 

Een vloerkleed op maat van Interfloor brengt sfeer en gezelligheid in huis. Bij ons bent u zeker van kwaliteit, comfort en een perfect passend model. Of uw voorkeur nu uit gaat naar een landelijke of moderne uitstraling, een vloerkleed van B2B Carpets past altijd.

MONASCH

Monasch is een exclusief merk van Best Wool in Nederland. Deze toonaangevende fabrikant ontwerpt en produceert al sinds 1982 wollen tapijt en vloerkleden, zowel voor residentieel als professioneel gebruik. Elk Monasch vloerkleed vertegenwoordigt 40 jaar wol expertise, innovatie en vakmanschap. De perfectie van de natuur is altijd onze inspiratiebron geweest.

 

Bestwool vloerkleed op maat 

Vloerkleden spelen een steeds meer in het oog springende rol in interieurs. Enerzijds maken ze een statement, anderzijds voegen ze iets toe aan de sfeer, warmte en kleur van een ruimte. Het is een impuls voor een houten, stenen, betonnen of laminaat vloer en verbetert de akoestiek enorm. Een vloerkleed uit de Natuur collectie kunt u op maat laten maken.

DESSO TARKETT vloerkleed op maat

Of je nu klassiek woont of modern, groot of klein: een vloerkleed als wooneiland past altijd! Het ideale interieur is persoonlijk, maar moet ook een geheel zijn. Door een Vloerkleed op Maat toe te passen als wooneiland wordt je zithoek of eetkamer een eenheid. Je verbindt verschillende meubelen - de bank, salontafel en het dressoir - tot een comfortabel geheel. Bovendien vormt het een mooi contrast met de harde vloer, en wordt de ruimte er letterlijk en figuurlijk zachter van. Hoe groter het kleed, des te groter het gevoel van comfort. Onze vloerkleden zijn op elke maat en naar eigen wens te maken, dus aan te passen aan elke ruimte!