INVICTUS

Als het aankomt op het leveren van geweldige prestaties, gaat er niets boven Invictus® luxe vinylvloeren. De naam is geen toeval: in het Latijn betekent “invictus” “onoverwinnelijk”. Invictus® luxe vinylvloeren zullen zeker aan al uw verwachtingen voldoen
Kies een type Invictus PVC vloer uit het overzicht

Home » Tapijt,vinyl en PVC » Invictus PVC vloeren

MAXIMUS Dryback

Banner Maximus dryback luxury vinyl tiles invictus

 

Maximus bestaat uit luxe vinylplanken en -tegels met een slijtlaag van 0.55 mm. Ze bieden een uitstekende slijtvastheid en duurzaamheid, waardoor ze zelfs geschikt zijn voor intensief projectgebruik, zoals in care-, hospitality-, office- en retail-omgevingen.

Maximus Click

Dankzij zijn hoge vergrendelingskracht en vormvastheid is het een favoriet bij zowel professionele plaatsers als doe-het-zelvers. Dankzij het clicksysteem zijn de strakke planken met houtdessin en de tegels met steenlook gemakkelijk te plaatsen - en te verwijderen, mocht u uw vloer elders opnieuw willen gebruiken. Voor de installatie hoeft u geen speciaal gereedschap te gebruiken: een Stanleymes is alles wat u nodig hebt.

Met Invictus® Click planken of tegels is het voorbereiden van de ondervloer overbodig. Het rigide materiaal is zeer vergevingsgezind en verbergt tegelvoegen en de meeste onvolkomenheden zoals scheuren en hoge en lage plekken. Het resultaat is een perfect glad oppervlak.

Invictus® Maximus Click heeft een extra geluidsbacking, die de akoestische voordelen van uw vloer verbetert. Bovendien helpt de ondervloer onvolkomenheden in de ondergrond te egaliseren.

Invictus® gelooft in duurzaamheid en zorg voor ons milieu: Invictus® Click planken en tegels bevatten meer dan 20% gerecycleerd productieafval, waardoor er minder grondstoffen nodig zijn.

PRIMUS

Invictus® Primus staat voor luxe vinylplanken en -tegels met een slijtlaag van 0.30 mm. Ze bieden uitstekende prijs/kwaliteit en zijn ontworpen om de uitdagingen van het dagelijkse gezinsleven moeiteloos aan te kunnen.

PRIMUS CLICK

Invictus® Primus staat voor luxe vinylplanken en -tegels met een slijtlaag van 0.30 mm, die met het clicksysteem worden geplaatst. Ze bieden uitstekende prijs/kwaliteit en zijn ontworpen om de uitdagingen van het dagelijkse gezinsleven moeiteloos aan te kunnen.