MODULEO PVC VLOEREN
Kies een type Moduleo PVC vloer uit het overzicht

Home » Tapijt,vinyl en PVC » Moduleo PVC vloeren

Ben je op zoek naar een mooie Moduleo PVC ROOTS vloer?

Bekijk onze collectie Moduleo pvc vloeren op je gemak online. Wil je de Moduleo pvc vloer in het echt bekijken? Dat kan nu gelukkig !

Onze showroom is helemaal voorbereid op jouw komst en we voldoen aan alle maatregelen om jouw bezoek veilig maar ook leuk en inspirerend te maken.

Onze vloerenspecialist staat klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw woonsituatie.

Vraag online vrijblijvend een offerte aan en wij sturen u onze scherpste prijs voor een Moduleo PVC vloer inclusief egaliseren en verlijmen!

LayRed, de ideale pvc vloer voor renovatie

LayRed is de sterkste vinylvloer van Moduleo en ontwikkeld om zijn mannetje te staan in de meest extreme omstandigheden.

Makkelijk te plaatsen

Je legt de amper 6 mm dikke vloer makkelijk over een bestaande, vaak oneffen vloer, zonder die te moeten uitbreken of egaliseren.

Dankzij zijn sterke kern en geïntegreerde, rode ondervloer is LayRed in staat om openingen en oneffenheden in bestaande vloeren te overbruggen. Dat maakt van LayRed de ideale vloeroplossing voor elk renovatieproject!

Moduleo Moods

Moods is een eigentijdse collectie met creatieve ontwerpen, nu eens van nature geraffineerd, dan weer buitensporig dynamisch, maar altijd opvallend expressief. Een Moduleo® Moods-vloer is kunst. Deze vloer zal de aanblik van je interieur absoluut veranderen.

Onze creatieve designvloeren hebben levendige patronen waarin geometrische vormen worden gecombineerd met een selectie van hout- en steenstructurenen zachte pastelkleuren uit de Moduleo® Roots collectie. Het resultaat is een unieke vloer met een zeer kenmerkende stijl en persoonlijkheid in de gekende Moduleo®-kwaliteit: mooi, praktisch en duurzaam.

Vraag online vrijblijvend een offerte aan en wij sturen u onze scherpste prijs voor een Moduleo  PVC vloer inclusief egaliseren en verlijmen!