BEHANG
Kies een type behang uit het overzicht

Home » Wandbekleding » Behang First Class

Amazonia 

De link met de natuur wordt opnieuw gelegd met de Christiana Masi Amazonia behang collectie. Geïnspireerd door natuurlijke materialen om rust en kalmte in onze woningen te brengen. De elementen uit de natuur geven ons de mogelijkheid om een stap terug te zetten en ons veilig te voelen. Breng dit gevoel ook in uw woning met de Christiana Masi Amazonia behang collectie.

Britisch Herritage behang

Dit prachtige behang van het merk Dutch Wallcoverings First Class komt uit de collectie British Heritage.

Wilt u dit of één van de andere behangrollen van Dutch Wallcoverings First Class in het echt bekijken? Kom langs in onze winkel!

Valentin Yudashkin 5

De meest succesvolle modecreatie van Valentin Yudashkin wordt gekenmerkt door het gebruik van de meest edele metalen: goud. Zijn aanwezigheid is altijd fundamenteel geweest voor drie woorden die gewoonlijk met hem worden geassocieerd: licht, luxe en pracht. Door ons te laten fascineren door deze drie concepten, ontstond de inspiratie voor de creatie van de drie sets die deel uitmaken van deze nieuwe exclusieve behangcollectie van Valentin Yudashkin. Op deze manier heb je het gevoel elke dag te genieten van de emoties en de sfeer van een modeshow aan je muren.

Dutch First Class Gianfranco Ferre Home Nº 3

Weelderige kleding, eigenzinnige modellen en elegante schetsen zijn de inspiratiebron geweest voor de creatie van het unieke en verfijnde Gianfranco Ferré Home behang merk.

De gebruikte kleuren zijn kostbaar en onmiskenbaar met het gebruik van metaalachtige nuances van goud en zilver, gecombineerd met gedefinieerde moderne tinten, smaragdgroen of blauw, dat is de iconische stijl van het merk Ferré.

De geometrische patronen zijn een balans tussen design en kunst, een resultaat van een complexe combinatie van eenvoudige vormen; ze zijn een eerbetoon aan de tijdloze stijl van deze mode-architect.

De innovatieve texturen zijn het eindresultaat van meesterschap in de combinaties van materiaal, gebaseerd op het contrast
tussen lichtheid en volume, diepte en reliëf en het eindproduct is exclusief en verrassend.

Roberto Cavalli 7

Geen ander merk belichaamt meer luxe, glamour en Italiaanse lifestyle dan Roberto Cavalli. De ontwerpen van deze designer zijn uniek, stijlvol en buitengewoon. Of het nu gaat om mode, behang, accessoires of parfum. Ze laten zich goed beschrijven met de woorden opvallend, weelderig, extravagant en een beetje provocerend. Deze karakteristieke stijl én de uitstekende kwaliteit met fijne materialen hebben veel liefhebbers over de hele wereld. Dit geldt ook voor het luxe behang van Roberto Cavalli.

Roberto Cavalli 8

De behangcollecties worden gemaakt in de Industria Emiliana Parati. De bekende Italiaanse behangfabriek heeft jarenlange expertise en geavanceerde productietechnieken voor hoogwaardige materialen.

Roberto Cavalli behang is geraffineerd, exclusief, tijdloos-elegant en authentiek. Afhankelijk van het gekozen dessin hebben ze of een glamoureus, extravagant tintje, of lijken ze wild of klassiek. Met verschillende kleuren zoals beige, zwart, blauw, groen, grijs, goud en zilver bieden de collecties voor ieder interieur een passend behang. Voelbare structuren, diepe reliëfs, glitter en kristallen voegen visuele en haptische effecten toe.

Dutch Wallpapers First Class Malibu

De behangcollectie Malibu zit vol met schitterende patronen en structuren die een reeks prachtige grotere patronen complimenteren. De grotere patronen in deze collectie bestaan uit bloemen, palmbomen en een beton motief die door gebruik van speciale materialen een luxe uitstraling geven aan ieder interieur.

CARRARA 3

De behang collectie Carrara 3 Dit marmer behang is in staat om veel helderheid en originaliteit te geven, dankzij hun ongelooflijke kleuren en chromatische aderen, waardoor de illusie van grotere ruimtelijkheid in de kamers wordt gecreëerd

Dutch Wallpapers First Class Icon

De Icon behangcollectie bestaat uit subtiele patronen en structuren in de mooiste aardetinten.
De meeste ontwerpen bevatten een glans die ervoor zorgt dat ieder interieur een luxe uitstraling krijgt.

Dutch Wallpapers First Class Chelsea

De behangcollectie Chelsea zit vol met bijzondere patronen en structuren die een luxe uitstraling geven aan ieder interieur.
Er worden diverse soorten materialen gebruikt die ervoor zorgen dat deze behangcollectie uniek is.