VLOERKLEDEN
Kies een merk en/of type vloerkleed uit het overzicht

Home » Vloerkleden

Onze beste merken in vloerkleden

DESSO Tarkett

Met een DESSO Tarkett vloerkleed geef je flair en zachtheid aan je interieur en verbindt je alle onderdelen in jouw huis met kleur en tactiliteit. Een vloerkleed maakt jouw interieur compleet.

Eurogros vloerkleden

Eurogros is een groothandel die al sinds het begin van het bedrijf vloerkleden, tafelkleden, traplopers en traproedes verkoopt. Kortom, Eurogros levert “sfeermakers”. De collectie wordt door ons samengesteld uit het aanbod van nationale en internationale leveranciers.

Een vloerkleed van Dutch Lifestyle

Ben je op zoek naar een vloerkleed van Dutch Lifestyle, neem dan eerst eens een kijkje in ons aanbod. Wij hebben alle mogelijke kleden van dit merk, zodat je gegarandeerd bij ons kunt slagen wanneer je een vloerkleed met een bepaalde afmeting, kleur of patroon nodig hebt.

Brink & Campman

Bij B&C maken ze al 125 jaar vloerkleden. Vloerkleden die zijn ontstaan uit een combinatie van creativiteit, ambacht en duurzaamheid.

HAMAT VLOERKLEDEN

Alle vloerkleden van het Nederlandse merk Hamat hebben een unieke uitstraling. Het zijn namelijk geen standaard egale karpetten, maar karpetten met stijlvolle en trendy print. Bent u op zoek naar een vloerkleed als eyecatcher in uw interieur? Dan is Hamat zeker het merk waar u moet kijken.

OUTDOOR VLOERKLEDEN

Laten we naar buiten gaan met deze prachtige nieuwe collectie vloerkleden voor binnen en buiten. Deze outdoor vloerkleden zijn vochtbestendig, oersterk en verkrijgbaar met de mooiste designs.