Interfloor vloerkleden

Home » Onze merken » Interfloor vloerkleden

Een karpet voor sfeer en eenheid

Vloerkleden, ook bekend als karpet, zijn zeer geliefd omdat ze een ruimte een visuele boost geven en daarnaast extra comfort met zich mee brengen. Ze geven een gladde vloer van bijvoorbeeld vinyl, hout, laminaat, parket, steen of marmer meer warmte, ze zorgen voor een fijne sfeer en verbeterde akoestiek.

Wanneer gekozen wordt voor het gemak van een PVC-vinylvloer of een harde vloer van bijvoorbeeld marmer, tegels, laminaat, hout of een betonnen gietvloer, dan zal een karpet comfort en sfeer toevoegen in uw woning. Bij een goede afmeting en kleur zorgt een vloerkleed ervoor dat verschillende meubelen en elementen in bijvoorbeeld een woonkamer met elkaar worden verbonden waardoor er een eenheid in de ruimte gecreëerd wordt.

U kunt een karpet ook gebruiken om verschillende functies in een ruimte af te bakenen, bijvoorbeeld de zithoek in een grote woonkamer. Dit zorgt voor een ruimtelijker gevoel in de kamer en straalt een uitnodigende warmte uit.

Van imposant XXL tot trendy rond of een uniek organische vorm!

Een maatwerk vloerkleed is mogelijk is vrijwel ieder denkbaar formaat en vorm. Je eigen ontwerp, volledig aan te passen aan je voorkeur en stijl. Creëer een absolute eyecatcher met een vloerkleed speciaal op maat gemaakt.

Ronde vloerkleden zijn op het moment helemaal hip! Een rond karpet creëert met name in kleine kamers meer ruimte. Ze geven een speels effect doordat ze de rechte lijnen doorbreken. Zo kan een kille keuken veranderen in een sfeervolle woonkeuken door toepassing van bijvoorbeeld een rond karpet onder de eettafel.

Maar ook een vloerkleed in een uniek organische vorm is realiseerbaar. Neem hiervoor contact op met uw Interfloor dealer om de mogelijkheden te bekijken en aan de hand van een sjabloon en de gewenste afmetingen een prijsindicatie te krijgen.