Brink en Campman vloerkleden

Vloerkleden, karpetten en tapijten

Home » Onze merken » Brink en Campman

Brink en Campman vloerkleden

Brink en Campman maakt al zo'n 125 jaar de mooiste vloerkleden en karpetten met unieke tijdloze designs. Brink en Campman vloerkleden staan bekend om duurzaamheid en uitmuntende kwaliteit. De vloerkleden worden volgens traditionele technieken gemaakt. Door gebruik van de mooiste garen van hoge kwaliteit worden de prachtige vloerkleden samengesteld.

Logo Brink en Campman vloerkleden

Design studio Brink en Campman vloerkleden

Brink en Campman beschikt over een eigen design studio. De Brink en Campman vloerkleden komen stuk voor stuk uit deze ontwerpstudio. Alle collectie vloerkleden zijn dus uniek. De ontwerpers van Brink en Campman laten zich inspireren door de trends en hedendaagse kleuren. In combinatie met de mooiste garen en verfijnde technieken ontstaan zo de mooiste vloerkleden van hoogwaardige kwaliteit.

Duurzaamheid vloerkleden van Brink en Campman

Ook Brink en Campman gaan met de tijd mee. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Tijdens het proces van ontwerp tot eindproduct wordt gelet op verdere ontwikkeling en verbetering van het proces ten behoeve van de duurzaamheid van het product. Zo wordt er voornamelijk gewerkt met natturlijke producten zoals wol en jute en wordt er continue gekeken naar nieuwe mogelijkheden. Met de vloerkleden van Brink en Campman koop je je dus gegarandeerd een duurzaam product.

 

Wedgwood

Wedgwood staat natuurlijk bekend om het kenmerkende servies. Maar wist je dat Wedgwood ook vloerkleden maakt? De vloerkleden van Wedgwood kenmerken zich door dezelfde klassieke, maar elegante stijl als het serviesgoed. De handgetufte vloerkleden zijn hoofdzakelijke gedecoreerd met bloempatronen en doen chique Engels aan.

 

Laura Ashley

“Geïnspireerd door het rijke erfgoed van het Laura Ashley-archief, is deze prachtige collectie vloerkleden en deurmatten gecreëerd om de tijdloze uitstraling van de wereld van Laura Ashley compleet te maken. Met een vleugje Britse charme brengt deze vloerkledencollectie kenmerkende prints en bekende patronen samen in kleurbereiken die perfect passen bij de verf-, behang- en stoffencollecties. Deze prachtige vloerkleden zijn met de hand gemaakt van materialen als wol, katoen en bamboezijde en zorgen voor een gastvrije en huiselijke sfeer, waar je ze ook neerlegt.”

Scion

De Scion vloerkleden zijn handgetuft en 100% gemaakt van hoogwaardige kwaliteit wol. De laagpolige kleden zijn voorzien van abstracte partonen en over het algemeen ingetogen van kleur. Naast de abstracte patronen zien we ook dierenprintjes en vogelprintjes terug. Deze zijn vaak wat opvallender van kleur.

Brink en Campman vloerkleden

Brink en Campman maakt al zo'n 125 jaar de mooiste vloerkleden en karpetten met unieke tijdloze designs. Brink en Campman vloerkleden staan bekend om duurzaamheid en uitmuntende kwaliteit. De vloerkleden worden volgens traditionele technieken gemaakt. Door gebruik van de mooiste garen van hoge kwaliteit worden de prachtige vloerkleden samengesteld.

Harlequin

Harlequin wisselt abstracte vormen af met sierlijke bloemenpatronen. Het kleurgebruik is al net zo afwisselend en kun je kiezen tussen vrolijke opvallend felle kleuren en ingetogen kleuren. De vloerkleden zijn gemaakt van 100% wol en worden geproduceerd in India.

Morris en co

De laagpolige vloerkleden en karpetten van Morris & Co zijn gemaakt van 100% schapenwol. De dessins zijn kleurijk, uitbundig en rijkelijk voorzien van bloemen- en bladerpatronen. De vloerkleden hebben een klassieke inslag en is de Engelse achtergrond niet te verhullen.

Sanderson

De collectie vloerkleden van Sanderson is handgemaakt en stijlvol. Daarnaast sluit deze serie tapijten uitstekend aan op de stijlvolle Engelse collectie interieurstoffen. Met deze karpetten maak je een statement in ieder interieur. Ieder dessin vertelt haar eigen verhaal en heeft een luxe uitstraling en een harmonieus kleurenpallet.

Orla Kiely

In tegenstelling tot de fleurige designs van de Bluebellgray vloerkleden en de kenmerkende patronen van Florence Broadhurst, zijn de vloerkleden van Orla Kiely juist modern en strak. Orla Kiely maakt veelvuldig gebruik van kleurijke en speelse patronen bestaande uit bloemen, bladeren en dierlijke vormen.

Florence Broadhurst

De vloerkleden van Florence Broadhurst zijn te herkennen aan de uitgesproken patronen. Met unieke designs met bijvoorbeeld waaiers, volgels. bloemen, en bloemsems is de inspiratie uit China en Japan te herkennen. De vloerkleden zijn handgetuft en echte aandachtstrekkers in huis.

Ted Baker

Dit zijn vloerkleden in een klassieke stijl met een moderne twist en een mix van chic en alledaags. De vloerkleden van Ted Baker haken op een stijlvolle en originele manier in op de actualiteit. De Ted Baker Vloerkleden zijn gemaakt in samenwerking met de designers van Brink en Campman.

Bluebellgray

Bluebellgray staat bekend om de frisse, heldere kleuren in aquarelstijl. Kenmerkend zijn de abstracte vormen en bloemenmotieven. De vloerkleden zijn gemaakt van 100% wol en worden ontworpen en vervaardigd in Schotland.