DIB Raambekleding
Kies een raambekleding uit het overzicht

Onze collectie jaloezieën

Of u nu gaat voor een strakke, moderne, trendy, landelijke of open look & feel, er is altijd een dib jaloezie die bij uw woonwensen past. Onze collectie jaloezieën bestaat uit de lijnen Authentic wood, Natural bamboo, Aluminium industrial, Aluminium classic en Vinyl wood.

 

Onze collectie dibli en plissé

Vanaf nu iedere ruimte verwennen met een dibli of plissé, ze zijn decoratief, functioneel en te combineren met een uitgebreid elektrisch programma waaronder de ‘top down – bottom up’.

Onze nieuwe dibli collectie bestaat uit de 25 mm en de bijzondere 45 mm serie, in duo-tone én full-tone unieke kleuren. Het grote verschil met plissé is dat de koorden in de dibli netjes zijn weggewerkt binnen het dubbele doek, daarentegen heeft de plissé juist een elegante uitstraling doordat het compact op plooit.

 

Plissé hordeuren & raamhorren

In de lente en de zomer wilt u de achterdeur natuurlijk lekker openzetten. Wilt u ook graag genieten van frisse lucht in huis zonder last te hebben van muggen en vliegen? Om vervelende muggen en andere insecten buiten de deur te houden, kiest u voor een hordeur! Elke deur is anders, waardoor het verstandig is om een hordeur op maat te laten maken. De dib plissédeur is een op maat gemaakte, strakke designhordeur.  Wij zorgen ervoor dat deze perfect in uw deuropening past.

Het profiel is heel smal, slechts 2,2 mm diep! En de hordeuren zijn mogelijk tot zelf 7,5 meter breed. Ideaal voor schuifpuien!

De deur is zowel voor binnen- als buitenmontage geschikt en zowel in de dag als op de dag te plaatsen. Voor montage op de dag kunt u een op de dag set bijbestellen. Het open- en dichtschuiven is nagenoeg geruisloos.

Er is keuze uit verschillende kleuren  van het profiel, zwart, antraciet, creme wit of zuiverwit. De gaaskleuren zijn zwart of grijs.

Onze collectie Woodweave

Ben je uitgekeken op standaard raambekleding?

Kies dan voor de woodweave! Dit zijn houten rol- en vouwgordijnen van geweven Abachi hout.