Harlequin Rhythm

De Rhythm Saffron 40906 is een stijlvol vloerkleed uit de Harlequin collectie. Dit vloerkleed is gemaakt van wol en met de hand getuft in India. De unieke vormen en kleuren in dit vloerkleed zorgen voor een speelse en moderne uitstraling.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,
 

Beschrijving

Harlequin Rhythm

**Harlequin Rhythm Saffron: Modern Vloerkleed met Speelse Uitstraling**

De **Harlequin Rhythm Saffron 40906** is een opvallend vloerkleed uit de Harlequin-collectie, dat moderne esthetiek combineert met hoogwaardige materialen. Dit prachtige kleed is met de hand getuft in India en gemaakt van zuivere wol, wat zorgt voor een luxe uitstraling en een heerlijk zacht gevoel onder de voeten. De unieke vormen en gedurfde kleuren van dit vloerkleed maken het tot een echte eyecatcher in elke ruimte.

### Speels en Modern Design

Het **Harlequin Rhythm Saffron vloerkleed** heeft een ontwerp dat direct in het oog springt door de speelse en onregelmatige vormen. De levendige kleuren in combinatie met de abstracte patronen geven het kleed een moderne uitstraling die perfect past in eigentijdse interieurs. Dit kleed is ideaal voor wie op zoek is naar iets unieks en artistieks om een ruimte op te fleuren en van persoonlijkheid te voorzien.

### Hoogwaardige Materialen: Handgetuft Wol

Dit vloerkleed is met de hand getuft in India en gemaakt van hoogwaardige wol. Wol is niet alleen duurzaam en slijtvast, maar biedt ook uitstekende eigenschappen zoals isolatie en geluiddemping. Bovendien is wol van nature vuilafstotend, wat het **Rhythm Saffron vloerkleed** niet alleen stijlvol, maar ook praktisch maakt voor dagelijks gebruik. De zachte textuur van het kleed zorgt voor extra comfort en warmte in huis.

### Perfect voor Elk Interieur

Met zijn gedurfde kleurenpalet en speelse ontwerp past het **Harlequin Rhythm Saffron vloerkleed** in diverse interieurstijlen. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of een moderne kantoorruimte ligt, dit kleed voegt altijd een dynamisch en levendig element toe aan de ruimte. Bovendien is het verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor het eenvoudig in elke ruimte te integreren is.

Breng moderniteit en speelsheid in je interieur met het **Harlequin Rhythm Saffron vloerkleed** – een stijlvol en uniek designstuk dat elke ruimte tot leven brengt.

Extra informatie

Afmetingen

140 cm x 200 cm, 170 cm x 240 cm, 200 cm x 280 cm, 250 cm x 350 cm

kleur

Rhythm 040906