Sanderson Foraging

Sanderson Foraging

Oorspronkelijk een voortreffelijk borduurwerk, ingewikkelde bloemen van wilde bessen, sleedoorn en bloesempaden door dit op het bos geïnspireerde ontwerp.

Dit handgetufte vloerkleed is de oogst van een verzamelaar en toont de volle tot barstende vruchten en bloemen in een afbeelding van middernacht tegen de indigoachtergrond.

Dit vloerkleed is 100% wol, heeft een hoge pool en is rijk gekleurd. Het Sanderson Foraging vloerkleed is handgetuft en gemaakt in India. 

Dit vloerkleed is beschikbaar in vier formaten: 140×200 centimeter, 170×240 centimeter, 200×280 centimeter en 250×350 centimeter.

Voor afwijkende formaten en bijzondere vormen kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling;

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,
 

Beschrijving

Sanderson Foraging Vloerkleed: Een Bosrijk Tafereel vol Levendige Kleuren

Het Sanderson Foraging vloerkleed brengt een op het bos geïnspireerd meesterwerk in jouw huis. Oorspronkelijk ontworpen als een verfijnd borduurwerk, bevat dit vloerkleed complexe patronen van wilde bloemen, bessen en bloesems die zich sierlijk een weg banen door het ontwerp. De rijke details en kleuren doen denken aan een verzamelaar die de vruchten en bloemen van het bos oogst, terwijl de indigo achtergrond een sfeer van middernacht oproept.

Een Levendig Ontwerp met Natuurlijke Elementen

Het Foraging vloerkleed straalt een gevoel van natuur en overvloed uit. De delicate bloemen en volle vruchten van wilde bessen en sleedoorn komen prachtig tot leven op een diepe indigo achtergrond, wat zorgt voor een betoverende uitstraling. Dit vloerkleed biedt niet alleen een visuele connectie met de natuur, maar voegt ook een vleugje verfijning en warmte toe aan elke ruimte.

Hoogwaardige Materialen en Luxe Comfort

Met een hoge pool en een rijk kleurgebruik is het Sanderson Foraging vloerkleed zowel stijlvol als comfortabel. Het vloerkleed is handgetuft in India en volledig gemaakt van 100% wol, wat zorgt voor een luxueuze textuur en duurzaamheid. Wol is bovendien een natuurlijk materiaal dat gemakkelijk te onderhouden is, waardoor dit kleed niet alleen een eyecatcher is, maar ook praktisch in gebruik.

Verkrijgbaar in Verschillende Formaten

Het Sanderson Foraging vloerkleed is beschikbaar in vier verschillende maten, zodat het in diverse ruimtes perfect tot zijn recht komt:
– 140×200 centimeter
– 170×240 centimeter
– 200×280 centimeter
– 250×350 centimeter

Mocht je een afwijkend formaat of een bijzondere vorm nodig hebben, kun je contact opnemen met onze verkoopafdeling voor op maat gemaakte oplossingen.

Voeg Elegantie en Natuur toe aan jouw Interieur

Het Sanderson Foraging vloerkleed is een schitterende toevoeging aan elk interieur, waarbij de rijke kleuren en natuurlijke patronen een gevoel van luxe en sereniteit creëren. Ideaal voor zowel moderne als klassieke interieurs, dit vloerkleed brengt de schoonheid van de natuur op een verfijnde en kleurrijke manier in jouw woonruimte.

Extra informatie

Afmetingen

140 cm x 200 cm, 170 cm x 240 cm, 200 cm x 280 cm, 250 cm x 350 cm

kleur

Foraging 146618