Brink & Campman Craft matter

Ontdek de tijdloze charme van onze handgemaakte creaties, waar traditie en kunstenaarschap in elke vezel samenkomen. De natuurlijke vezels – handgesponnen wol voor warmte en textuur, jute vanwege zijn aardse kracht en katoen voor zachtheid – komen samen om veelzijdige en verfijnde producten te creëren die elk interieur verfraaien.

Door de schoonheid van onregelmatigheid te omarmen, zijn geen twee stukken hetzelfde, waardoor elk item een ​​uniek meesterwerk is. Deze methoden, die van generatie op generatie worden doorgegeven, zorgen ervoor dat elk stuk de erfenis van de maker met zich meedraagt. Onze ontwerpers combineerden deze geschiedenis en dit erfgoed met moderne esthetiek om een ​​uniek tintje aan uw huis te geven.

De serie MATTER is dubbel geweven, de achterkant is van katoen, de bovenkant is voorzien van een basketweave in effen of ruitmotief van ongeverfde wol. De kleine randen zijn in een contrasterende kleur geweven in katoen.

De beschikbare maten zijn 140 x 200 cm / 4’7″ x 6’7″ | 160 x 230 cm / 5’3 “x 7’6” | 200 x 280 cm / 6’7 “x 9’2″ | 250 x 350 cm / 8’2″ x 11’6” | Geen aangepaste formaten

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,
 

Beschrijving

Brink & Campman Craft matter

## Ontdek de Tijdloze Charme van Handgemaakte Vloerkleden: De MATTER Serie

Breng warmte en verfijning in uw interieur met de exclusieve **MATTER serie**. Elk vloerkleed is een kunstwerk op zich, vervaardigd met een combinatie van natuurlijke vezels zoals **handgesponnen wol**, **jute** en **katoen**. Deze tijdloze materialen bieden niet alleen duurzaamheid, maar ook een ongeëvenaarde textuur en esthetiek die elk interieur verrijken.

### Natuurlijke Materialen met Diepgang

Onze **MATTER vloerkleden** zijn gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke vezels. **Wol** zorgt voor een heerlijke warmte en een luxe gevoel onder de voeten, terwijl **jute** een aardse kracht toevoegt en de levensduur van het kleed verlengt. De **katoenen** rug biedt extra zachtheid en maakt het vloerkleed bijzonder comfortabel. De combinatie van deze materialen creëert een product dat zowel praktisch als elegant is.

### Handwerk en Unieke Ontwerpen

Wat de **MATTER serie** echt bijzonder maakt, is de handgeweven constructie. Elk vloerkleed is **dubbel geweven**, waarbij de achterkant van katoen is gemaakt voor extra duurzaamheid en comfort. De bovenkant heeft een prachtig **basketweave-patroon** in effen of ruitmotief van ongeverfde wol, wat zorgt voor een natuurlijke, tijdloze uitstraling. Bovendien zijn de kleine randen afgewerkt met **contrasterend katoen**, wat een subtiele maar stijlvolle toevoeging is aan het ontwerp.

### Geen Twee Stukken Zijn Hetzelfde

Door het ambachtelijke proces en de natuurlijke materialen heeft elk vloerkleed unieke variaties. Deze onregelmatigheden worden gevierd en geven elk stuk zijn eigen karakter, waardoor u een **uniek meesterwerk** in huis haalt dat met zorg en toewijding is gemaakt. De traditie van vakmanschap, doorgegeven van generatie op generatie, wordt gecombineerd met een moderne esthetiek die perfect aansluit bij verschillende interieurstijlen.

### Verkrijgbare Maten

De **MATTER vloerkleden** zijn beschikbaar in de volgende maten:

– 140 x 200 cm
– 160 x 230 cm
– 200 x 280 cm
– 250 x 350 cm

Breng een vleugje traditie en moderne verfijning in uw interieur met de **MATTER collectie**. Elk vloerkleed is een perfecte combinatie van tijdloze schoonheid en praktische functionaliteit.

Extra informatie

Afmetingen

140 cm x 200 cm, 160 cm x 230 cm, 200 cm x 300 cm, 250 cm x 350 cm

Kleur

Matter plain 49106, Matter plain 49107, Matter check 49100, Matter check 49104