Brink & Campman Bond

Maak kennis met onze serie BOND, bestaande uit twee moderne vlakgeweven vloerkleden, vervaardigd met zorgvuldige aandacht voor detail. Deze vloerkleden hebben effen kleuren en zijn met de hand gemaakt van geknoopte dikke, vervilte garens, wat duurzaamheid en een luxueuze textuur garandeert. Elk vloerkleed is omkeerbaar en biedt veelzijdigheid en een lange levensduur in uw interieur.

Onze vlakgeweven vloerkleden zijn eenvoudig en toch stijlvol en voegen met hun ingetogen elegantie een mooi tintje toe aan elke kamer. Ze zijn toepasbaar in verschillende settings, van moderne appartementen tot traditionele woningen, en passen naadloos in verschillende interieurstijlen. Omarm de tijdloze aantrekkingskracht en bruikbaarheid van onze ontwerpen en transformeer uw ruimte met een vloerkleed dat schoonheid en functionaliteit moeiteloos combineert.

De beschikbare maten zijn 140 x 200 cm / 4’7″ x 6’7″ | 170 x 240 cm / 5’7 “x 7’10” | 200 x 300 cm / 6’7″ x 9’8″ | 250 x 350 cm / 8’2″ x 11’6″ | Voor afwijkende formaten kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,
 

Beschrijving

Brink & Campman Bond

## Ontdek de Tijdloze Elegantie van de Brink & Campman Bond Serie Vlakgeweven Vloerkleden

Maak kennis met onze exclusieve **BOND serie**, een collectie moderne vlakgeweven vloerkleden, perfect voor elk interieur. Deze vloerkleden zijn met zorg vervaardigd en combineren stijl met functionaliteit. Door het gebruik van dikke, vervilte garens garanderen ze niet alleen een luxe textuur, maar ook langdurige duurzaamheid.

### Hoogwaardige Materialen en Handgemaakt Vakmanschap

Elk vloerkleed uit de **BOND serie** is met de hand gemaakt, waarbij gebruik is gemaakt van geknoopte dikke garens van hoogwaardige kwaliteit. Deze garens zijn vervilt, wat de tapijten niet alleen zacht maakt, maar ook extreem duurzaam. Bovendien zijn de vloerkleden **omkeerbaar**, wat zorgt voor extra veelzijdigheid en een langere levensduur. Dankzij het handwerk krijgt elk vloerkleed een unieke uitstraling en voelt het aan als een luxe toevoeging aan uw interieur.

### Tijdloze Stijl en Veelzijdigheid

De vloerkleden uit de **BOND serie** zijn verkrijgbaar in **effen kleuren** die perfect passen in elke kamer. Of u nu in een modern appartement woont of een traditioneel huis heeft, deze vloerkleden voegen een subtiele en ingetogen elegantie toe aan uw ruimte. Dankzij het strakke en eenvoudige ontwerp passen ze naadloos in uiteenlopende interieurstijlen, van minimalistisch tot klassiek. Met hun veelzijdigheid zijn deze vloerkleden perfect voor gebruik in de woonkamer, slaapkamer of eetkamer.

### Verkrijgbaar in Verschillende Maten

Onze **BOND vloerkleden** zijn beschikbaar in diverse maten om perfect aan te sluiten bij uw ruimte:

– 140 x 200 cm
– 170 x 240 cm
– 200 x 300 cm
– 250 x 350 cm

Heeft u behoefte aan een afwijkende maat? Neem dan gerust contact op met onze verkoopafdeling voor maatwerkopties.

### Transformeer Uw Interieur

Met hun ingetogen schoonheid en functionaliteit zijn de **BOND vloerkleden** een uitstekende keuze voor het verbeteren van uw interieur. Voeg een vleugje luxe toe en transformeer uw ruimte met deze hoogwaardige, handgemaakte vloerkleden.

Extra informatie

Afmetingen

140 cm x 200 cm, 170 cm x 240 cm, 200 cm x 300 cm, 250 cm x 350 cm

Kleur

Bond ash 129604, Bond moss 129617