Sanderson Robin’ Wood Rond

Sanderson Robin’ Wood Rond

Dit all-over ontwerp van eiken- en platanenbladeren ontleent zijn naam aan Robin’s Wood, een gebied met diverse flora, fauna en oude bossen waarvan men denkt dat het dateert van na de laatste ijstijd.

Het is geïnspireerd op een archiefdocument. Weelderige, rijke kleuren verwijzen naar de veranderende seizoenen, waarbij de uitgesneden randen van het vloerkleed diepte aan de grond toevoegen en de weelderige bladeren in het ontwerp overdrijven. De Forest Green-kleurstelling toont het bos bij het vallen van de avond. Gemaakt van 100% wol, de textuur van het vloerkleed past perfect bij dit ontwerp. De Sanderson Robin’s Wood is handgetuft en gemaakt in India.

 Voor afwijkende formaten en bijzondere vormen kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling;

Dit vloerkleed is beschikbaar in twee formaten: 150 cm round en 200 cm round

 

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,
 

Beschrijving

Sanderson Robin’s Wood Rond Vloerkleed: Natuurlijke Schoonheid in Jouw Interieur

Het Sanderson Robin’ Wood Rond vloerkleed is een meesterwerk dat de charme van oude bossen naar jouw woonruimte brengt. Met een all-over ontwerp van eiken- en platanenbladeren is dit kleed een eerbetoon aan Robin’s Wood, een gebied rijk aan flora en fauna dat dateert van na de laatste ijstijd.

Inspiratie uit de Natuur

Geïnspireerd door archiefdocumenten, straalt dit vloerkleed de weelderige kleuren van de natuur uit, die verwijzen naar de veranderende seizoenen. De uitgesneden randen van het kleed voegen een unieke diepte toe, waardoor de bladeren in het ontwerp nog meer tot leven komen. De Forest Green-kleurstelling vangt de essentie van een bos tijdens de schemering, wat zorgt voor een rustige en uitnodigende sfeer in jouw interieur.

Duurzaamheid en Luxe van 100% Wol

Gemaakt van 100% zuivere scheerwol, biedt dit handgetufte vloerkleed niet alleen een luxe uitstraling, maar ook een comfortabele textuur. Wol is van nature duurzaam en eenvoudig te onderhouden, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik. De zachte vezels zorgen voor een warme en uitnodigende omgeving in elke kamer.

Beschikbare Maten

De Sanderson Robin’s Wood rond vloerkleed is beschikbaar in twee formaten:
– **150 cm rond**
– **200 cm rond**

Mocht je een afwijkend formaat of een bijzondere vorm willen, neem dan gerust contact op met onze verkoopafdeling. Wij helpen je graag verder om een oplossing te vinden die aan jouw wensen voldoet.

Een Tijdloze Aanwinst voor Jouw Interieur

Met het Sanderson Robin’ Wood Rond vloerkleed voeg je niet alleen een esthetisch element toe aan je interieur, maar ook de natuurlijke schoonheid en rust van het bos. Dit kleed is de perfecte eyecatcher voor elke ruimte, van de woonkamer tot de slaapkamer. Maak je interieur compleet met dit elegante en uitnodigende vloerkleed.

Extra informatie

Afmetingen

150 cm rond, 200 cm rond

kleur

Robin's Wood Round 146501, Robin's Wood 146508