Roberto Cavalli RC 19006

219.00 (incl. btw)

**Titel: Luxueus Roberto Cavalli RC 19006 Behang met Puur Bladgoud**

**Roberto Cavalli Home № 8 Behang: Een Meesterwerk in Puur Bladgoud**

Ervaar de ultieme luxe met Roberto Cavalli RC 19006 behang, een waar kunstwerk dat puur bladgoud omarmt om een weelde van schittering en reflecties te bieden. Dit behang, doordrenkt met de tijdloze elegantie van Roberto Cavalli, brengt een verfijnde en zonnige sfeer in elke ruimte.

**Puur Bladgoud voor Maximale Schittering**

Met een basis van puur bladgoud wordt elke centimeter van Roberto Cavalli Home № 8 behang doordrenkt met een ongeëvenaarde schittering. Het ontwerp lijkt op unieke wijze in het kostbare metaal gegraveerd, waardoor een visuele weelde ontstaat die de ruimte transformeert in een oase van luxe en elegantie.

**Positieve en Zonnige Sensaties**

Het behang straalt niet alleen fysieke glans uit, maar ook positieve en zonnige sensaties. De gouden effecten die het uitstraalt, creëren een warme en gastvrije atmosfeer. Het is alsof elke streep van het behang een straal van zonlicht vangt en dit verspreidt in de ruimte, waardoor een gevoel van optimisme en welzijn ontstaat.

**Een Uniek Meesterwerk van Roberto Cavalli**

Roberto Cavalli Home № 8 behang is meer dan een muurdecoratie; het is een uniek meesterwerk dat de grenzen van design en luxe verlegt. De combinatie van hoogwaardig vakmanschap en het gebruik van puur bladgoud maakt dit behang een kenmerkende keuze voor diegenen die streven naar het uitzonderlijke.

**Conclusie: Luxe Gedefinieerd**

Laat jouw interieur schitteren met het weelderige Roberto Cavalli Home № 8 behang. Deze weergaloze creatie belichaamt de essentie van luxe en voegt een ongeëvenaarde grandeur toe aan elke ruimte. Ontdek de perfecte fusie van kunst en design, exclusief met Roberto Cavalli.

Categorie:

Beschrijving

Roberto Cavalli Home № 8 behang

Artikelnummer: RC 19006

Afmetingen 10M lang x 106CM breed

Patroon: 21,5 CM

Kleur: zwart, goud

Lijmadvies: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

Levertijd: 15 werkdagen