Laura Ashley Silchester

Ontworpen in een kunst en ambachtelijke stijl. Kenmerken van het Silchester vloerkleed subtiele getextureerde contouren van bladeren begrensd in een handomlijsting getekende lijnen. De kwaliteit van het vloerkleed is een prachtig katoenen hand geweeft waar het patroon is gezeefdrukt.

Artikelnummer: N/B Categorie:
 

Beschrijving

**Laura Ashley Silchester: Tijdloze Elegantie in een Kunstzinnig Design**

Het **Laura Ashley Silchester** vloerkleed is ontworpen in een verfijnde kunst- en ambachtelijke stijl, wat het een tijdloze toevoeging maakt aan elk interieur. Dit vloerkleed kenmerkt zich door subtiele, getextureerde contouren van bladeren, afgezet met handgetekende lijnen, wat een elegante en verfijnde uitstraling creëert. Het gedetailleerde ontwerp brengt een gevoel van rust en harmonie in uw woonruimte.

### Subtiele Details en Ambachtelijke Uitvoering

Het Silchester vloerkleed is vervaardigd van hoogwaardig katoenen materiaal, dat met de hand geweven is. De combinatie van dit natuurlijke materiaal en het gedetailleerde ontwerp zorgt ervoor dat het kleed een luxe en ambachtelijke uitstraling heeft. De bladpatronen worden omringd door fijn handgetekende lijnen, wat bijdraagt aan de artistieke kwaliteit van het kleed. Deze aandacht voor detail maakt het een pronkstuk in elke kamer.

### Zeefdruk voor Een Perfecte Afwerking

De prachtige patronen op het Silchester vloerkleed zijn met de hand gezeefdrukt, wat de unieke uitstraling van het kleed versterkt. De zeefdruktechniek zorgt voor scherpe lijnen en een perfecte afwerking, waardoor de delicate details van het ontwerp volledig tot hun recht komen. Het resultaat is een vloerkleed dat zowel visueel aantrekkelijk als van hoge kwaliteit is.

### Stijlvolle Toevoeging aan Uw Interieur

Met zijn kunstzinnige en ambachtelijke uitstraling is het **Laura Ashley Silchester vloerkleed** een stijlvolle toevoeging aan diverse interieurstijlen. Het kleed biedt zowel comfort als esthetische waarde, waardoor het een ideale keuze is voor wie op zoek is naar een vloerkleed met karakter en elegantie. Perfect te combineren met klassieke en moderne interieurstijlen.

Voeg het Silchester vloerkleed toe aan uw interieur voor een tijdloze en verfijnde uitstraling!

Extra informatie

Afmetingen

140 cm x 200 cm, 170 cm x 240 cm, 200 cm x 280 cm, 250 cm x 350 cm

kleur

Silchester 081101, Silchester 081107